HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Nieuwe make-uptrend: Donkere kringen onder je ogen

Geplaatst op 08/02/2021 door love2bemama

Als moeder zijnde weten we hoe het is om iedere ochtend in de weer te zijn met oogcreme, concealer en ga zo maar verder. We doen letterlijk alles om het bewijs van de vele onderbroken nachten te verbloemen. Goed nieuws, want dit is dus helemaal niet nodig. Sterker nog: donkere kringen onder je ogen zijn hartstikke hip! Ideaal voor vermoeide moeders

Tiktokker Sara (@sarathefreeelf) kreeg maar liefst 6 miljoen likes op haar make-up tutorial waar ze met een rode kleur een vermoeide ‘ik-heb-een-paar-nachten-nauwelijks-geslapen’- look tevoorschijn tovert. Daar waar de meeste dertigers toch echt de hele trukendoos opentrekken om er zo fris en fruitig mogelijk uit zie zien, moet deze dame dus weer moeite doen om eruit te zien alsof ze een semi-zwaar leven heeft. Iets wat dus kennelijk onwijs trendy is. 

Donkere kringen onder je ogen zijn hip!

Het betekent dat wij moeders, zeker een half uur van onze beauty routine kunnen overslaan en de talloze euro’s aan producten in de portemonnee kunnen houden. We hoeven niet meer bang te zijn dat we eruit zien als een oververmoeide, half slaapwandelende ‘mombie’, maar rocken het schoolplein met een Herion chic, super hip gezicht. En… helemaal au naturel. Wat ons betreft is dat extra punten waard.

Lees verder op www.love2bemama.com