HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Welke toeslagen voor alleenstaande moeder: Wat krijg je in 2021?

Geplaatst op 10/02/2021 door love2bemama

Als je een alleenstaande moeder bent, is het vanzelfsprekend lastiger om de eindjes aan elkaar te knopen dan wanneer je met zijn tweetjes bent. Kinderopvang, zorgverzekeringen, het onderhoud van de kinderen… Het zijn allemaal dingen waar je als alleenstaande moeder tegenaan kan lopen. Gelukkig zijn er toeslagen waar je recht op hebt. Dit maakt het net iets makkelijker om bepaalde zaken te bekostigen. Welke toeslagen voor alleenstaande moeder krijg je en wat is de hoogte van het bedrag in 2021? 

Denk aan de huur, de kinderopvang, zorgverzekering en ook dus het onderhoud voor de thuiswonende kinderen. Het is fijn dat de belastingdienst alleenstaande moeders hierin kan ondersteunen. Zeker als je minder verdiend dan de vooraf bepaalde maximumgrens. Welke toeslagen voor alleenstaande moeder 2021 je kan ontvangen? Hier heb je zoal recht op:

Lees verder op www.love2bemama.com