HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

4 Dingen die je altijd in de vriezer moet hebben + tips!

Geplaatst op 08/02/2022 door boostyourhealth

Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen jaren geleden, maar de vriezer is gewoon onmisbaar in een huishouden. Toen ik mijn huis kocht en er een nieuwe keuken in liet installeren koos ik voor een tafelmodel koelkastje met een kleine “klep” vriezer. Jaren heb ik dat gebruikt. Totdat ik mijn Gastric Bypass kreeg en veel meer eten ging invriezen. Als verjaardagscadeau kreeg ik een grote losstaande vriezer, en ik zou niet meer zonder kunnen. Er zijn een aantal basisproducten die ik in de vriezer heb liggen waarvan ik denk dat ze ook voor jou onmisbaar zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Fruit

Ik ben voor heel veel soorten fruit allergisch en vind het dan ook vervelend dat ik vers fruit maar in bepaalde fases van het jaar vers kan eten. Het is dan ook een uitkomst dat je zakken bevroren fruit kunt kopen en die in de vriezer kunt leggen. Bij mij liggen er standaard 2 a 3 zakken verschillende soorten fruit in de vriezer. Blauwe bessen/aardbeien en mango zijn wel favoriet. Ik gebruik dit fruit niet alleen om toe te voegen aan mijn ontbijt, maar ook om er smoothies mee te maken met bijvoorbeeld yoghurt of melk, maar ook om gewoon te ontdooien en op de dag een lekker bakje fruit te kunnen eten. In de zomer kun je er ook water een smaakje mee geven. Erg lekker!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl