HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

5 manieren om makkelijk in beweging te blijven

Geplaatst op 04/02/2022 door boostyourhealth

Beweging is natuurlijk hartstikke belangrijk. Heb jij geen tijd om een sport te beoefenen, maar zou je wel graag in beweging willen blijven? Dat is uiteraard zeer verstandig, want voldoende beweging is van belang voor je gezondheid. Er zijn zat manieren om makkelijk in beweging te blijven, ook als je het druk hebt. Wij zetten hieronder vijf manieren voor je op een rijtje!

Neem altijd de trap

Het is heel simpel: door altijd de trap te pakken zal je automatisch op een dag al meer bewegen. Of je nu thuis werkt of op kantoor: je moet ongetwijfeld wel eens de trap pakken. Ook als je meerdere verdiepingen op moet, is het aan te raden om gewoon te trap te pakken. Zo heb je gelijk alvast wat beweging op een dag en dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Pak vaker de fiets

Ga je naar je werk, boodschappen doen of naar een vriendin? Pak dan wat vaker de fiets! Laat de auto wat vaker staan, zeker als het maar een korte afstand is die je af moet leggen. Door vaker de fiets te pakken beweeg je meer en dit is gezond. Maar niet alleen kleine afstanden afleggen is goed mogelijk met de fiets, dit geldt ook voor grote afstanden.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl