HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

5 Tips om meer te bewegen met La Rocha sportswear

Geplaatst op 26/02/2022 door boostyourhealth

Het valt niet mee om in deze tijd de motivatie te vinden om voldoende te bewegen. Het weer werkt momenteel ook niet mee en het lijkt eerder herfst dan voorjaar. Maar om je hoofd lekker leeg te maken en je fijn te voelen is sporten ideaal. Daarom helpen wij je op weg met 5 handige tips en vertellen je iets over de fijne sportkleding van La Rocha. En ja die pas je ook met een maatje meer en zelfs tijdens je zwangerschap. Lees je mee?

Kies een workout waar je blij van wordt

Het is zo belangrijk om te bewegen waar je blij van wordt. Voor mij is dat wandelen in de natuur, in de studio bij Zlim en in de sportschool. Maar dit is voor iedereen anders. Door te kiezen wat je leuk vindt en wat voor jou het fijnste werkt, houd je het ook langer vol. Je maakt tijdens het bewegen een geluksstofje aan en dit zorgt ervoor dat je het nog leuker gaat vinden. Een betere motivatie is er niet!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl