HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

3 Tips bij extreme vermoeidheidsklachten

Geplaatst op 08/02/2023 door boostyourhealth

We leven in een uitdagende tijd waarin er veel gevraagd wordt van onze energie of dit nu lichamelijk of mentaal het geval is. De somberheid en vermoeidheid neemt toe en ook het weer werkt niet goed mee. Veel mensen ervaren dan ook (extreme) vermoeidheidsklachten en het valt niet mee om deze aan te pakken als je hier langdurig of veel last van hebt. Omdat ik hier zelf ook mee geworsteld hebt, deel ik graag mijn ultieme tips om je vermoeidheidsklachten te verminderen.

Geef toe aan jouw vermoeidheid

Dit is een lastige, want we hebben altijd veel te doen en weinig tijd om stil te staan hoe moe we eigenlijk zijn. Echter wordt het probleem steeds groter als je alleen maar doorgaat en nooit op de rem stapt. Maak kleine keuzes die haalbaar zijn zoals iedere avond op tijd naar bed (al is het maar voor een periode om meer rust te krijgen), een powernap (tijdens je pauze gewoon haalbaar, zeker bij thuiswerken) of kies bewust om minder drukke dagen in te plannen. Zet eens een kruis door het weekend en ga lekker chillen in je pyjama, lekker cozy en ideaal om even gas terug te nemen.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl