HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Als jij verder groeit in je ontwikkeling en de ander niet

Geplaatst op 04/02/2023 door boostyourhealth

Merk jij ook om je heen dat anderen continue de discussie willen aangaan, jouw standpunten niet begrijpt en wel blij is met zijn of haar leven en niet verder op onderzoek wilt. Grote kans dat je verder bent in je ontwikkeling dan hun. Je kunt dan de contacten laten verwateren omdat je niet meer bij elkaar aansluit, maar soms zijn de contacten te dierbaar of zelfs familie en wil je deze niet zomaar loslaten. Dat hoeft ook niet, want wij geven je handige tips om toch samen door één deur te kunnen als je niet gelijkwaardig bent op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Lees je mee?

Om bij mijn eigen verhaal te beginnen. Ik heb al heel jong een flinke rugzak gehad met dingen die ik het liefst zou willen vergeten. Dat maakte mij vroeg al heel volwassen, maar ik zocht ook de nodige hulp om hiermee aan de slag te gaan. Ik was eigenlijk ook niet verrast toen de eerste psycholoog vertelde dat het zo knap was dat ik het zo goed kon vertellen en dat het best wel veel was. Daarna hoorde ik al snel dat ik een “oude ziel” was in een gesprek met een andere psycholoog. En zo voelde het ook een beetje, ik ben misschien te snel volwassen geworden, maar ben ook heel erg nieuwsgierig naar mensen, informatie en dingen die dichtbij mijn hart liggen. Ik vind het belangrijk om op persoonlijk gebied te blijven groeien, lees veel boeken en ga regelmatig uit mijn comfortzone.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl