HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

Geplaatst op 06/02/2023 door love2bemama

Op dit moment is Curacao een populair vakantieland. In 2022 zijn er 500.000 toeristen op Curacao geweest. En dat te bedenken dat het eiland rond de 120.000 inwoners kent. Dagelijks komen er veel toeristen aan op Curacao. Per vliegtuig of per cruiseschip. Wil jij ook naar Curacao? Hier vind je goedkoop vliegen naar Curacao tips.

Waarom naar Curacao?

Wij zijn sinds 2009 een aantal keer op het eiland geweest. Een vakantie Curacao met kinderen is heerlijk! Vanaf de eerste keer op Curacao zijn wij fan van het eiland. Begin 2021 hebben we heel spontaan besloten een tijdje hier te gaan wonen. We hebben hier een huis gekocht en wonen hier nu ruim 1,5 jaar. Curacao is een heerlijk eiland. Het fijne is dat hier gewoon Nederlands gesproken wordt, de zon altijd schijnt en je hele fijne stranden hebt. Curacao is ook een zeer kindvriendelijk eiland. Er zijn vele leuke activiteiten voor kinderen, waaronder bezoekjes aan het strand en het prachtige Christoffelpark. Het eiland kent een rijke flora en fauna én stranden

Bovendien zijn er talloze gezellige restaurants, terrassen en leuke café’s te vinden. Ook is hier een ruim aanbod aan watersportactiviteiten. We genieten met volle teugen van het eiland en de mooie momenten. De kinderen hebben hier een prachtige tijd en ik vind het fijn dat we hier kunnen wonen. We hopen nog vele jaren van Curacao te mogen genieten. Dankbaar voor de mooie herinneringen die we hier gekregen hebben. Het is een uniek eiland met verborgen schatten en prachtige natuur. Een plek waar je veel kunt ontdekken en de tijd soms stil lijkt te staan. Op sommige dagen kan je alleen maar genieten van de rust en stilte. 

Lees verder op www.love2bemama.com