HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Espresso smoothie

Geplaatst op 03/03/2017 door feelgoodbyfood

Het is eindelijk maart, het weer buiten wordt zachter en het is weer langer licht! Niet alleen het weer verandert, ook mijn behoefte aan eten. Ik krijg weer zin in lichter eten en vooral in smoothies!

Sinds mijn nieuwe Magimix blender in de keuken staat te shinen, is smoothies maken nog makkelijk en veel lekkerder! Geen gedoe meer met ingrediënten die niet goed malen of je blender die vastloopt door ingrediënten als dadels, noten of ijsklontjes. Nog erger, blenders die hierdoor doorbranden. Dit heb ik al twee keer gehad het afgelopen jaar.

Deze blender van Magimix is heel krachtig, waardoor alle ingrediënten goed worden gemalen, met als resultaat heerlijke romige smoothies. Je kunt er naast smoothies ook soepen en ijs mee maken. Je kunt wel raden, ik ben een bij meisje met mijn mooie, krachtige blender.

Naast dat ik van smoothies hou, hou ik zoals jullie misschien wel weten, ook heel erg van koffie. Dus waarom deze twee niet combineren?

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl