HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Wat 6 maanden gemberthee drinken met je doet

Geplaatst op 09/03/2017 door Holistik

Een obsessie zou ik het (nog net) niet willen noemen, maar er gaat geen dag voorbij of ik drink een paar glazen gemberthee. Dit verwarmende drankje is namelijk onwaarschijnlijk gezond én helpt om snaaibuien binnen de perken te houden. Probeer het maar eens. 

Wat 6 maanden gemberthee drinken met je doet

Mijn gemberthee verslaving begon september vorig jaar. Omdat ik een slechte slaper ben, besloot ik om na 14.00 uur geen koffie meer te drinken. In mijn zoektocht naar een waardig vervanger voor mijn vaste cafeïne shot stuitte ik op verse gemberthee. Deze verwarmde drank leek me pittig genoeg om met koffie te concurreren. Inmiddels heb ik toch zeker zo’n 200 koppen verse gemberthee gedronken (minimaal 1 flinke kop per dag). En dat heeft me geen windeieren gelegd. Want hoewel ik afgelopen winter veel te weinig rust heb genomen, ben ik niet verkouden geworden. Op zich is dat niet zo gek want het is al eeuwen bekend dat gember hoge concentraties anti-oxidanten bevat en je weerstand ondersteunt. Ik ontdekte echter nóg een side effect van mijn dagelijkse dosis ginger…

Lees verder op www.holistik.nl