HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Deze wijn bevat de helft minder aan calorieën in vergelijking met normale wijn

Geplaatst op 04/03/2018 door happyinshape

In de weekenden laten we de teugels iets vieren en wordt er zonder enig schuldgevoel een wijntje gedronken. De maandag daarna is alcohol uit den boze en zitten we braaf aan de flessen water en groentesapjes, maar wat nou als je ook doordeweeks gewoon een glaasje wijn bij het eten kan drinken, zonder de nodige calorieën er als cadeau bij te krijgen? Klinkt als een droom, maar Aldi maakt het nu ook werkelijkheid.

De budgetsupermarktketen heeft allang niet meer het stoffige imago van vroeger. Zo wisten ze zichzelf met hun Gin & Tonic-ijsjes en opblaasbare jacuzzi al enorm in de kijker te spelen, maar hebben ze nu ook het ideale product voor fit girls in de schappen liggen.

Je hoeft dat glas wijn niet meer te laten staan vanavond, want met de zogenaamde Feitherweight-wijn kan je nu ook doordeweeks zorgeloos een glaasje drinken. Een glas hiervan bevat namelijk slechts 52 tot 59 calorieën. En dan te bedenken dat een normaal glas minimaal het dubbele bevat.

lees verder:

https://happyinshape.nl