HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

I Love Health Retreat Bali – mei 2018 // EXTRA WEEK!

Geplaatst op 08/03/2018 door ilovehealth

JOE!!! WEGENS SUCCES EN DE SNELLE VERKOOP VAN DE RETREAT IN APRIL, KOMT ER EEN EXTRA RETREAT IN MEI!!!

Ik kan dit nieuwe jaar niet beter beginnen dan met de aankondiging van de nieuwe I Love Health retreat Bali van dit voorjaar! De datum is bekend! 

Yes!! Ik ben zo blij! Ik mag twee van mijn grote passies combineren: I Love Health & Bali. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik al ruim 3 jaar smoorverliefd op Bali. Ik kom er ontzettend graag en wil dat nog heel vaak doen! Ik vind het zo’n fijne plek en voel mij er enorm thuis. En dat wil ik delen, met de wereld, maar liever nog: met jou! Daarom heb ik 2 jaar geleden de I Love Health Retreat Bali in het leven geroepen. Een week lang healthy food, sporten, fun, relaxen en vooral heel veel lol. Ga je mee?!

De afgelopen jaren organiseerde ik 6 keer de I Love Health Retreat Bali – check hier alle blogs! En die waren een succes! Daarom organiseer ik in april en mei 2018 weer een retreat!

Mail naar [email protected] voor meer info of laat je op de mailinglist zetten, zodat je als eerste op de hoogte bent van retreat nieuws!

Waarom Bali?

Bali is dé plek om gezond en bewust te leven. Op elke straathoek vind je gezonde eettentjes. Groene smoothies, tarwegras shotjes, smoothie bowls, zuurdesembrood, de lekkerste salades, Indo food, açai bowls, vegan food, detox sapjes, je hebt het er allemaal. En ook qua sporten kun je je hart ophalen op Bali: surfen, yoga, crossfit, pilates, duiken, fitness, boksen, hardlopen, mountainbiken. You name it en het is er. En tot slot die heerlijke vibe op dit eiland. Het is er zo relaxt, de Indonesische mensen zijn ontzettend vriendelijk en het zonnetje schijnt altijd. Ben je al om!?

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl