HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Marathontraining: Voeding en fysiotherapie in Brazilië

Geplaatst op 21/03/2018 door eatrunlove

The roadtothe Rio marathon is a bumpy one. Ik boekte wat succesjes tijdens mijn trainingen afgelopen maand, maar worstelde ook met een opkomende blessure en het binnenkrijgen van voldoende eiwitten. Hoe ging het de afgelopen weken?

Toch weer die knie…

In mijn vorige blog hintte ik er al op: ik voelde mijn rechterknie weer opspelen. Het ging eventjes goed, maar na een pittig 10km wedstrijdje voelde ik mijn knie weer en nu ook de dagen erna. Het parcours bevatte veel heuvels (hoewel mijn Braziliaanse vrienden me een beetje uitlachten toen ik dat zei) en ik denk dat dat uiteindelijk de boosdoener was. Een beetje overbelast, hoewel ik me nog wel in had gehouden. Verrassend genoeg bleek ik in mijn leeftijdscategorie uiteindelijk de vierde vrouw te zijn! Al had dat denk ik meer met het geringe aantal andere deelnemers te maken dan met mijn eigen tijd ;)

Lees verder op www.eatrunlove.nl