HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Vrouw bewijst dat je geen strikt dieet nodig hebt om af te vallen

Geplaatst op 10/03/2018 door happyinshape

Blogger en moeder Nikki Rees wist binnen twee jaar haar lichaam compleet te transformeren; van deze verandering plaatste ze een foto op Instagram. Niet heel vernieuwend, zou je denken – maar wat als we erbij vertellen dat ze zich aan geen enkel streng dieet hield?

Nikki zweert bij sporten; ze gaat bijna iedere dag naar de sportschool. Maar wat haar volgers opvalt is dat ze niet veel te horen krijgen over het voedingspatroon van de blogger. “En dat is omdat er ook niet veel over te vertellen is”, schrijft ze bij een van haar laatste posts. “Ik volg geen plan en tel geen calorieën. Ik vermijd geen voedingsgroepen en ben ook niet gestopt met het eten van koolhydraten vanaf 17.00 uur. Ik eet nog altijd taart, drink nog altijd prosecco, steel nog steeds snacks uit de voorraadkast van mijn kinderen en geniet nog altijd van pizza, curry, hamburgers, friet en snoep. Het verschil tussen de twee foto’s is niet wat de voedingsstoffen doen met mijn lichaam maar met mijn hoofd.”

Deze mindset heeft Nikki niet altijd al gehad. Integendeel.

lees verder:

https://happyinshape.nl