HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Zo vind je de perfecte yoga-outfit (bij jouw favoriete soort yoga)

Geplaatst op 19/03/2018 door BedRock

Voor alle soorten yoga is het van belang om soepele kleding aan te trekken, waar je je goed in kunt bewegen. Geen dikke broekranden waardoor je moeilijk op je rug kunt liggen, geen opkruipende topjes… Het is misschien leuk om eruit te zien alsof je zo uit een health-tijdschrift komt wandelen, maar het gaat er vooral om dat je je kunt ontspannen.

Er zijn speciale yogasokken waarop je niet uitglijdt, maar op blote voeten mag meestal ook. Het is daarnaast handig om een vest mee te nemen om je warm te houden bij de begin- en eindoefening.

Hatha yoga en yin yoga

Hatha yoga is de bekendste en meest gangbare vorm van yoga. De yoga-outfit die daarbij hoort is dan ook precies wat je ervan zou verwachten, met stofjes van licht, luchtig (maar niet té) en natuurlijk materiaal. De yogawebshop Yogisha heeft bijvoorbeeld tops die deels zijn gemaakt van bamboe, zoals deze. Bamboe is zacht aan de huid, ademend en ook nog eens duurzaam. Je blijft langere tijd in één houding, dus meer nog dan bij andere soorten yoga, is comfort hier het codewoord.

Lees verder op www.BedRock.nl