HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Afvallen? Dat kan verantwoord en snel, en dat zonder dieet!

Geplaatst op 16/03/2019 door vivonline

Wij horen regelmatig van mensen dat ze teleurgesteld zijn in een dieet. Ze kosten vaak veel tijd en vooral veel geld. En als je eenmaal bezig bent, heb je honger en is het lastig vol te houden. Bovendien werken de meeste diëten net zo tijdelijk als de periode waarin je het dieet volgt. Na het dieet zitten de kilo’s er vaak weer snel aan.

Daarom vroegen we Jasper Alblas waarom hij denkt dat veel diëten niet werken. Ook legt hij uit hoe je snel en verantwoord kan afvallen zonder dieet.

Zo werkt de dieetindustrie

Net als velen van ons dacht ik vroeger dat je alleen kan afvallen door het volgen van een dieet. Maar inmiddels weet ik dat een dieet juist één van de slechtste manieren is om af te vallen, en op gewicht te blijven. Dat komt omdat een dieet altijd een tijdelijk karakter heeft. Je volgt het voor een bepaalde periode, maar het dieet biedt meestal geen langetermijnoplossing.

lees verder:

https://www.vivonline.nl