HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Bleekselderij sap: 5 super krachtige voordelen van Celery Juice

Geplaatst op 12/03/2019 door vivonline

De eenvoudige groente bleekselderij kun je de meest heerlijk Celery Juice maken. Het sap is rauw, voedzaam en vers. Puur bleekselderij sap heeft veel bijzondere en helende eigenschappen. Bij het persen van de bleekselderij komen die eigenschappen al helemaal tot leven.

Het sapje is een trend en wij begrijpen maar al te goed waarom dat zo is. Ik begin mijn dag met Celery Juice en zou jou willen aanraden hetzelfde te doen! Dit zijn de 5 super krachtige voordelen van Celery Juice:

Goed voor het darmflora

Als je bleekselderij perst komen er speciale voedingsstoffen vrij, deze stoffen bevorderen de werking van het spijsverteringskanaal. Het werkt een beetje als een mild en natuurlijk laxeermiddel en daarnaast kalmeert het onze zenuwen. Celery Juice verzacht en verkoelt het spijsverteringskanaal, dit is goed tegen ontstekingen in het maag-darmkanaal. Wat perfect is voor iedereen met IBS of de ziekte van Crohn.

Versterkt de botten

Selderij is rijk aan calcium en silicium, deze stoffen helpen beschadigde botten te regenereren en te versterken. Selderij bevat ook veel vitamine K, wat een belangrijke rol speelt in het botmetabolisme en bescherming tegen osteoporose. Het maken van verse rauwe bleekselderij sap is een perfecte manier om van de botversterkende voordelen te plukken. Lekker maken dus!

lees verder:

https://www.vivonline.nl