HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

De Coolste Outdoor Films

Geplaatst op 07/03/2019 door glow

Hou jij ook van outdoor films? Ik dus wel! Want als je soms zelf geen tijd of gelegenheid hebt om de natuur in te gaan, geeft zo’n film je toch het gevoel even buiten te zijn. het gevoel te beleven wat de hoofdpersonen beleven. Voor een moment ben je afgesloten van de wereld. Heerlijk. Kijk, écht naar buiten gaan is natuurlijk beter, maar een mooie outdoor film is voor mij wel the next best thing. Omdat ik laatst een heel mooie en bijzondere film zag (die binnenkort ook op tv komt!) was dit voor mij voldoende aanleiding om voor jou een lijstje met de coolste outdoor films online te zetten. Enjoy!

Free Solo
Deze film wilde ik zó graag in de bioscoop zien en het stelde me op geen enkel punt teleur. Het verhaal van Alex Honnold is werkelijk zo adembenemend dat ik met regelmaat met verhoogde hartslag en een draaierig gevoel op het puntje van mijn bioscoopstoel zat. Free solo (2018) vertelt het ongelofelijke verhaal van Alex; rotsklimmer die de beroemdste rotswand van de wereld, wil beklimmen. Alleen en zonder touw of enig ander hulpmiddel. Eén minuscule fout is het verschil tussen leven en dood. De film documenteert zijn lang gekoesterde droom: de 1 kilometer hoge beklimming van El Capitan in Yosemite National Park. Zet je schrap voor een film vol adembenemende beelden en bloedstollende momenten!

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl