HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

De leukste leopard baby musthaves & cadeaus

Geplaatst op 17/03/2019 door ilovehealth

Never enough leopard, right?! Het blijft een heerlijk printje: de tijgerprint. Officieel heet het leopard toch? Maar goed, je begrijpt wat ik bedoel. Ik vind het zelf (nog steeds) een goeie print, en ik vind het ook te leuk om mijn kleine meisje er in te hullen. En niet alleen baby meisjes zie ik in tijgerprint, je kunt je baby boy ook prima in tijgerprint steken, heb ik al bij diverse leuke Insta mama’s gezien.

Deze items kun je natuurlijk zelf kopen, maar iets zegt me dat de meeste mama’s het ook heel leuk vinden om cadeau te krijgen 😉 Okay, komen ze, de leukste leopard baby musthaves!

Liewood leopard collectie

Heel erg fan van deze print van het Deens merk Liewood! Ik heb de organic hydrofiele doeken en het dekentje van vriendinnen gekregen. Echt een mega goed cadeau. Ik zou dit zelf ook zo geven als kraamcadeau. Tipje van mij dus als je iemand wilt verrassen met een goed cadeau. Ook andere hele leuke leopard items in de collectie, zoals slabbetjes en verschoningmatjes. 

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl