HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Heb je wat kilootjes teveel of voel je je futloos? Wij helpen je!

Geplaatst op 31/03/2019 door vivonline

Wat heerlijk! Het is lente! In de winter draait ons lichaam standaard een tandje lager om energie te sparen om ons warm te houden, waardoor we nu last kunnen hebben van wat kilootjes teveel of een futloos gevoel. Met de mooie temperaturen in zicht, de lange dagen met veel licht en de zomer in het verschiet, is dit hét perfecte moment voor een grote schoonmaak. Met deze tips ben jij in no time klaar voor een happy & healthy spring!

1.    Hydrateren

Zeker nu het weer warmer wordt, is het drinken van water enorm belangrijk. Je dag beginnen met een glas lauwwarm water met citroen is super; het helpt gifstoffen sneller af te voeren en heeft een positieve invloed op je spijsvertering, stoelgang, je huid en uiteindelijk die extra kilootjes. Hoeveel water moet je nu precies drinken? Dit hangt af van verschillende factoren als geslacht, leeftijd, gewicht en activiteit, maar gemiddeld geldt zo’n 1,5 a 2 liter water per dag. Vul aan het begin van de dag een grote kan met water en citroen/limoen/gember/munt of gojibessen en drink ‘m helemaal leeg. Ziet er nog vrolijk uit ook. De kleur van je urine is ook een goede graadmeter; ga voor de kleur van lichte champagne.

lees verder:

https://www.vivonline.nl