HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Lente = tijd voor de voorjaarsschoonmaak!

Geplaatst op 27/03/2019 door vivonline

Het voorjaar is begonnen en er is niks fijner dan ook een frisse lentebries door je huis te laten gaan. Lente staat voor een nieuwe start, een schone lei, hoop, langere dagen, een goed humeur en meer zin en motivatie om wat te ondernemen. Maak lekker gebruik van deze periode en gooi dus die ballast van spullen, rommel en ongeorganiseerdheid uit je huis. Hoe je de voorjaarsschoonmaak zo goed mogelijk aanpakt? Je leest het hier.

Ben je druk druk druk? Je huis opruimen en schoonmaken lijkt een hele klus en natuurlijk heb je hier helemaal geen tijd voor in je drukke leven. Wist je echter dat schoonmaken echt ontzettend goed is om je hoofd op te ruimen, orde te scheppen in je leven en nieuwe prioriteiten te stellen? Heb je ervaren dat het ook erg ontspannend kan zijn? Daarbij verbrand je ook nog eens calorieën! Daarbij zorgt een opgeruimd huis voor meer rust in je hoofd!

lees verder:

https://www.vivonline.nl