HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Restaurant Zheng in Den Haag | Een culinaire reis door China

Geplaatst op 05/03/2019 door beaufood

Stiekem verwacht ik bij een Chinees restaurant altijd een knalrode inrichting en een overvloed aan Chinese tekens of andere typisch Chinese elementen. Beetje bevooroordeeld, i know ;) Het interieur van Zheng is daarentegen verrassend modern met mooi blauwtinten, visgraat vloer en hier en subtiele gouden accenten. Via de onlangs vernieuwde Imperial Bar kom je in het restaurant. In deze kleine, maar fijne bar kun je terecht voor thee infused cocktails en luxe bar bites. Verwacht geen bitterballen, maar kleine versies van de gerechten uit het restaurant. Wij aten in het restaurant en namen een combinatie van barfood en gerechten van het restaurantmenu, dat bestaat uit verschillende chapters.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het menu in de eerste instantie een heel klein beetje verwarrend vond, maar dat komt wellicht omdat ik niet zo thuis ben in de Chinese keuken. Je hebt verschillende menu’s die op hun beurt weer bestaan uit verschillende chapters. Elke chapter bestaat uit drie tot vier gerechtjes. Veel hoef je er ook niet van te snappen, want het personeel is onwijs aardig en legt het je graag uit. Eigenlijk hoef je alleen maar aan te geven wat je lekker vindt. Of zoals ze zelf zeggen “we nemen je mee op culinaire reis door keizerlijk China, aan de hand van chapters met elk een andere Chinese kooktechniek”. En dat ziet er zo uit!

Lees verder op www.beaufood.nl