HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Tijd besparen in de keuken? Dat kan met onze tips!

Geplaatst op 19/03/2019 door vivonline

Soms lijkt er geen einde te komen aan je ‘to-do lijst’. Maar, gelukkig hoef je tijdens het koken je kostbare tijd écht niet te verspillen. Een aantal slimme “food hacks” op een rij. Zo ben je een stuk sneller klaar in de keuken. Hallo extra minuten quality time!

  1. Staat er in een recept dat je rode peper nodig hebt? Gebruik gewoon een beetje sambal. Het liefst ook nog uit een tube of flesje in plaats van een potje. Scheelt weer afwas.
  2. Gehakt mengen en kneden met een kruidenmengsel? Trek plastic handschoenen aan! We weten allemaal wat voor gedoe het oplevert als je met je kleverige gehakt,- ei,- en paneerhanden de zeep probeert te pakken en de kraan probeert open te draaien.
  3. Vlees in stukken snijden? Soms is een stuk vlees in stukken knippen een stuk handiger. Juist, gewoon met een schaar. Dit gaat helemaal snel als je vlees uit de vriezer is en nog niet helemaal ontdooit. Schaar na gebruik wel goed schoonmaken!

lees verder:

https://www.vivonline.nl