HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #88 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 04/03/2019 door mindyourfeed

En zo kijk je weken uit naar de wintersport…. en zo is de dag aangebroken dat de terugreis alweer begint. Wanneer dit weekmenu online komt, zit ik in de auto. Eigenlijk net als vorige week dus, haha. De terugreis is nooit mijn favoriet… het is vaak druk op deze zaterdag en waarschijnlijk heb ik helemaal geen zin om alweer naar huis te gaan. Maar toch, het is ook wel weer prima om het gewone leven weer op te pakken en weer in het ritme te komen. De meiden gaan maandag weer naar school en ik ga knallen. Er liggen zoveel plannen op de plank die ik wil gaan uitwerken. En na een week vakantie heb ik daar vast weer alle energie voor. Begin jij volgende week ook weer? Pak dan in alle rust vanochtend even een kop koffie en schrijf je boodschappenlijst uit. Vanmiddag de winkel in en dan ben je er helemaal klaar voor. Hierbij weer wat inspiratie voor makkelijke doordeweekse maaltijden!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #88 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl