HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Wil je je maaltijd gezonder maken? Dat kan met deze voedingsmiddelen!

Geplaatst op 18/03/2019 door vivonline

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met gezond(er) eten. Of je nou net begint of al wat langer bezig bent, soms is het best lastig om de juiste gezonde keuzes te maken. Het liefst maken we goede keuzes die onze maaltijden eenvoudig gezonder maken, in plaats van minder gezond.

Door alkaliserende producten en producten met hoge voedingswaarden toe te voegen, wordt een maaltijd al snel gezonder. Het toevoegen van bekende kruiden aan een maaltijd is een vrij simpele manier om elke “standaard” maaltijd om te toveren tot een weldaad aan goede stoffen. Het gebruik van himalaya zout en goede olie helpen je lichaam te voorzien van voldoende mineralen en het verkrijgen van balans.

Door – met behulp van onderstaande producten – kleine veranderingen aan te brengen in je dagelijkse voedingspatroon verklein je de kans op maagzuur, geef je je immuunsysteem een boost en verzorg je je lichaam op een goede en gezonde manier.

Ode aan de kokos

Kokos kent veel gezondheidsvoordelen. Kokosvlees bevat veel vezels en proteïne. Het water is voorzien van elektrolyten (goede zouten) en de olie is antibacterieel, gaat ziekteverwekkers tegen en is schimmeldodend. Daarnaast helpt kokosolie bij het verlagen van het cholesterol en ondersteunt het de gezondheid van het hart.

lees verder:

https://www.vivonline.nl