HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

50 Disney Plus familiefilms: gezellig samen kijken

Geplaatst op 22/03/2020 door love2bemama


Disney+ abonnement

Voor Disney+ moet je wel een abonnement hebben. Je kan een gratis proefabonnement afsluiten: Probeer Disney+ nu één week gratis! Overweeg je om een (proef) abonnement af te sluiten? Doe dat dan via bovenstaande link. Zo help je Love2BeMama in deze tijden ook overeind te blijven omdat we hier een kleine vergoeding voor krijgen. Sluit een (proef) abonnement af en kijk de leukste Disney Plus familiefilms.

Nieuwe Disney Plus familiefilms

Star Girl

Deze film van Disney+ is een gevoelig en bijzonder coming-of-ageverhaal gebaseerd op de door critici goed ontvangen bestseller over een bescheiden scholier die zich zonder te weten waarom voelt aangetrokken tot het nieuwe spontane meisje van de school. Haar onconventionele gedrag verandert hun zelfbeeld… en dat van elkaar!

Timmy Fiasco – privédetective

Volg de hilarische daden van de eigenzinnige, Timmy Fiasco, met zijn mega ijsbeer-partner, Fisk. Samen runnen ze Fiks Fiasco Detectivebureau in Portland.

Lees verder op www.love2bemama.com