HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Coronavirus: mogen kinderen nog met elkaar spelen?

Geplaatst op 19/03/2020 door love2bemama


De regels sociaal contact vermijden

De richtlijnen zijn niet voor niets opgesteld. Het is niet zo dat de kinderen gezellig 3 weken vakantie hebben. Als we ons aan de richtlijnen houden dan zijn we, hopelijk, heel snel weer up and running. Als iedereen maar laconiek blijft en denkt ‘het zal wel’ dan kan dit nog wel eens heel lang gaan duren. Maar er zijn best wel wat vragen die leven bij ouders. Kunnen kinderen nog met elkaar spelen? Gaan we nog bij elkaar op de koffie of zeggen we afspraken af? Sociaal contact met je vermijden maar mogen kinderen nog wel buitenspelen? Gelukkig zijn er experts die zich hierover gebogen hebben en met adviezen komen op de vraag: mogen kinderen nog met elkaar spelen? De eerder opgestelde richtlijnen opvolgen is sowieso een pré.

Vergeet niet: de kinderen zijn niet voor niets thuis en er wordt heel serieus opgeroepen zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar kan. Deze oproep is er niet voor niets! Sociaal contact vermijden is dus wel serieus.

Lees verder op www.love2bemama.com