HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Doutzen Kroes worstelt met werk en moederschap

Geplaatst op 14/03/2020 door love2bemama


Werken = me-time

Doutzen uploade een emotionele vlog vanuit Mexico. Ze is daar voor werk maar plakte er ook een dag extra bij aan om even ‘rust’ te krijgen. Bij te komen als moeder van alle hectiek thuis en om, na haar werk, weer opgeladen thuis te komen. Ondanks dat ze deze dag rust zo nodig heeft voelt ze zich eenzaam en loopt ze over van schuldgevoel. In haar vlog is ze hier heel openhartig over en kan ze haar emotie niet onderdrukken. Ze vindt het moeilijk om het werk en moederschap te combineren.

De gewone dingen

Ze zegt in haar vlog dat haar werk zowel een zegen als een vloek is. Haar werk is voor haar ook me-time, even weg zonder kinderen en weer opgeladen thuiskomen. Maar ondanks dat ze van haar werk houdt vindt ze het zo moeilijk om de juiste balans te vinden. Als ze thuis is kijkt ze uit naar haar werk maar als ze weg is dan denkt ze aan wat ze thuis heeft en daar wordt ze emotioneel van. Ze mist dan juist de gewone dingen: een ontbijtje maken voor haar kinderen en het knuffelen.

Lees verder op www.love2bemama.com