HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Mimi is alleenstaande moeder van 2 zorgkindjes

Geplaatst op 23/03/2020 door love2bemama

Vorige week in kijkje in de portemonee van Rianne: ze is gescheiden en bijstandsmoeder.Vandaag laat moeder Mimi zien wat hun inkomsten en uitgaven zijn.

Mimi heeft een Wajong uitkering en is moeder van 2 zorgkindjes

Mimi (32) is alleenstaande moeder met twee zoontjes van 5 en 3 jaar. Beide kinderen zijn ‘zorgkindjes’. Mimi heeft een Wajong uitkering wegens cvs/ chronische depressie / ptts. Ze huurt een gezellig hoekwoning met een grote tuin!

De kinderen van Mimi komen, ondanks haar ziekte, niks tekort. Dat vindt ze belangrijk! Mimi besteedt ook aandacht aan haar persoonlijke verzorging, waar ze vaak complimenten over krijgt. Haar huis is altijd schoon en netjes en haar kinderen zijn haar nummer 1. Daarom is ze ook alert op haar uitgaven en heeft ze een hekel aan schulden en problemen. Die stress wil ze haar gezin besparen. Mimi zou graag willen werken en haar eigen geld willen verdienen maar ze is blij dat er in Nederland de voorzieningen zijn als je dat niet kunt. Daar is ze dankbaar voor! Geld is niet het belangrijkste in het leven maar financiële stabiliteit vindt ze wél belangrijk. En heel veel liefde voor elkaar en de mensen om haar heen.

Lees verder op www.love2bemama.com