HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Persoonlijk: onze BIG babykamer roomtour (inclusief video!)

Geplaatst op 03/03/2020 door beaufood

We begonnen met de basics van de kamer (muurverf en gordijnen) en vanuit daar zijn we verder gaan werken. Interieurstylist Fleur van Lew Interieur kwam gezellig een middagje langs en zij hielp ons op weg met de eerste ideeën. Ik vind stylen mega leuk, maar ik heb echt soms echt géén idee waar ik moet beginnen. Als eerste kozen we een super mooie kleur verf voor op de muren. Hij is van LAB ECO Paint en de kleur is Mushroom no. 287. Het is een ecologische, matte muurverf op waterbasis en zonder giftige stoffen en dus per-fect voor in een babykamer.

Op basis van de natuurlijke tint muurverf kozen we voor donker olijfgroene gordijnen. Ik had een hele stapel kleurstalen besteld bij Veneta.com, zodat we verschillende kleuren konden bekijken. Echt een dikke tip voor als je op zoek bent naar gordijnen want: zo kun je makkelijker kiezen én ze zijn gratis. Je kunt ze hier bestellen! (Uiteindelijk vonden we de gordijnen uit de Conclusion lijn zooo mooi dat we ze ook in de woonkamer en slaapkamer hebben genomen). De stof is een soort fluweelachtig en ik ben er helemaal verliefd op. Het is niet nodig om verduisterde gordijnen te nemen, want ze zijn al verduisterend genoeg van zichzelf. Voor een extra mooie lichtinval namen we ook vitrage in de kleur wolwit.

Lees verder op www.beaufood.nl