HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Plantaardige appel kaneel cake

Geplaatst op 09/03/2020 door beaufood

Go psylliumvezels!

Trouwens, schaf sowieso maar een pot van deze vezels aan. Psylliumvezels zijn namelijk onwijs goed voor je darmen en stoelgang. Op de een of andere manier heb ik als ik op vakantie ga altijd last van verstopping en een opgeblazen buik. Sinds twee jaar neem ik daarom standaard een potje psylliumvezels mee in mijn koffer en heb ik vrijwel nergens last meer van. Super fijn! Je mengt ’s ochtends voor de maaltijd gewoon een eetlepel vezels met twee eetlepels water, drinkt dat op en klaar is kees. Psylliumvezels zijn steeds vaker verkrijgbaar bij de supermarkt en anders bij bijvoorbeeld een natuurwinkel.

Oké, weer even terug naar deze vegan appel kaneel cake. Hij is voedzaam, super makkelijk te maken en heerlijk als ontbijt of tussendoortje. Heb je graag een gezond tussendoortje op voorraad? Maak dan een dubbele portie, snijd hem in plakken of repen en vries deze in. Zo heb je altijd iets lekkers achter de hand voor op drukke dagen.

Lees verder op www.beaufood.nl