HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Unisex kledinglijn Zeeman: leuk voor mijn stoere meid!

Geplaatst op 05/03/2020 door love2bemama


Unisex namen

Robin werd geboren. Een prachtige dochter! Ook mijn andere dochters hebben een stoere naam: Merijn en Chris. De jongens hebben geen unisex naam en heten Jelmer en Rick. 

Ruim een jaar geleden wilde mijn stoere dochter kort haar. En met een moeder die altijd kapster is geweest, was dat zo gepiept. Ze ging van een staartje naar een kuif bovenop en de achterkant en zijkanten opgeschoren. Supertrots was ik op haar; omdat ze zichzelf durfde te zijn! Nu ruim twee jaar later draagt ze haar haar nog steeds kort en draagt ze stoere kleding. 

Ze is zichzelf

Je zou denken dat dat in 2020 overal geaccepteerd wordt maar helaas is dat nog lang niet overal zo. Ze wordt door veel vreemde als jongen aangesproken. Alleen omdat ze kort haar heeft en stoere kleding draagt. 

Aan mij wordt vaak gevraagd; wil je dochter graag een jongen zijn? Mijn antwoord is nog steeds ‘nee’. Maar als ze dat zou willen vind ik dat geen probleem. Voor nu is ze gewoon… zichzelf! 

Lees verderop www.love2bemama.com