HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

3 x Alcoholvrije drankjes die je moet proeven!

Geplaatst op 07/03/2021 door boostyourhealth

Gewoon naar huis rijden na een borrel met vrienden of eens geen kater hebben de volgende dag. Kortom genoeg redenen om te kiezen voor deze nieuwe alcoholvrije varianten van drankjes die wel een waanzinnige smaak hebben. Wij delen de lekkerste met jou!

FLUÈRE “Spirito non Alcolico

Deze alcoholvrije spirits bevatten een complexe, gebalanceerde mix van extracten en apart gedistilleerde botanicals. Het merk staat voor bewust en mindful genieten, zonder compromis aan de smaak.

De zorgvuldig geselecteerde botanicals worden apart van elkaar gedistilleerd via het innovatieve proces van hydro-stoomdistillatie, om de allerbeste smaken uit de pitten, zaden, schillen en bladen te halen. De etherische oliën van de gedistilleerde botanicals worden samen met natuurlijke extracten geblend en vormen de basis voor de drie varianten van FLUÈRE. De alcoholvrije alternatieven voor kruidige, fruitige of donkere spirits in longdrinks en cocktails.

Lees verder op www.BoostYourHealth.nl