HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Tips om van denken naar doen te gaan

Geplaatst op 05/03/2021 door boostyourhealth

We hebben allemaal weleens het gevoel dat we vastzitten. We zien het overzicht niet meer en kunnen door angst en paniek niet meer verder. Ondanks dat je in je hoofd probeert om dit gevoel om te zetten lukt het niet goed. Je wilt vooruit, je weet alleen niet hoe! Zelf heb ik dit ook meer dan eens ervaren, maar heb nu inmiddels een handig back-up plan om van denken naar doen te gaan. Het is niet altijd eenvoudig en daarom geef ik jou  5 handige tips om ook van denken naar doen te gaan!

Delen is helen

Het is belangrijk dat jij met zorgen en problemen terecht kunt bij familie of dierbare vrienden. Om je uit te spreken hoe je je voelt en wat het met je doet. Door het allemaal in jezelf te houden maar je het waarschijnlijk alleen maar groter en gaat het je niet helpen om het een plek te geven. Spreek je daarom uit of als je het liever niet bij vrienden of familie doet, breng dan gerust een bezoek aan de psycholoog. Dat is niets om je voor te schamen, die mensen zijn ervoor om jou op weg te helpen!

Lees verder op www.BoostYourHealth.nl