HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Dagje weg met kind: leuke ideetjes wat je kan doen!

Geplaatst op 31/03/2021 door love2bemama

Heb jij zin in een dagje weg met je kind? Het is altijd leuk en gezellig om er een dagje op uit te gaan met je kind. De mogelijkheden zijn nu weliswaar nog wat beperkt, maar hopelijk kunnen we er snel weer op uit. Ik denk dat dit iets is waar iedereen wel een beetje naar uitkijkt, misschien de kinderen nog wel het meest. 

Tijdens een dagje weg met je kind maak je mooie herinneringen, jullie hebben plezier en brengen de broodnodige tijd met elkaar door. Geen overbodige luxe met alle drukte van alledag, zoals school, werk en andere verplichtingen. Natuurlijk kennen we de standaard plekken waar je met je gezin en kind naartoe kan gaan, maar wist je al van deze leuke plekjes waar je gegarandeerd een top dagje weg met je kind hebt? 

Dagje weg met je kind: 5 super tips! 

Pretparkendierentuinen, de bioscoop… Dit zijn dus van die standaard plekken voor dagjes uit met kinderen, maar er zijn nog zoveel meer leuke dingen die je kan ondernemen met je kind. Wist jij van deze iets minder bekende opties voor een dagje weg met je kind? En bij hoeveel van deze ‘verstopte’ pareltjes zijn jullie al eens geweest? 

Lees verder op www.love2bemama.com