HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Eerste hulp bij eczeem en psoriasis met deze fantastische bodybutter van Oliveway

Geplaatst op 14/03/2021 door boostyourhealth

Smeren, smeren, smeren. Onze huid heeft het te verduren gehad met de koude wintertemperaturen. Om je droge huid een boost te geven heeft Oliveway een heerlijke voedende bodybutter met natuurlijke ingrediënten om jouw winterhuid ultiem te herstellen. Vooral de al kwetsbare huid zoals eczeem of psoriasis heeft het extra zwaar en deze bodybutter helpt juist deze kwetsbare huid te herstellen en geeft na twee dagen al een zichtbaar en voelbaar resultaat. Te mooi om waar te zijn of het product dat je wilt hebben, wij zochten het voor je uit en vertellen je er alles over!

Rustgevende werking

Deze bodybutter van Oliveway is speciaal geschikt voor de zeer gevoelige huid zoals eczeem en psoriasis en bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Het heeft een herstellende en rustgevende werking door een speciale formule. Het helpt de huid te herstellen en te beschermen en is direct jeukstillend. Het geeft zelfs na twee dagen al een zichtbaar en voelbaar resultaat.Ook na een dag in de zon is deze bodybutter heerlijk om te gebruiken als herstel van de huid.  

Lees verder op www.BoostYourHealth.nl