HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Er is niets ‘gewoons’ aan het programma Gewoon Bloot

Geplaatst op 11/03/2021 door love2bemama

Gewoon Bloot. Het programma van de NTR roept nogal wat reacties op. De combinatie van volwassen, naakte mensen tegenover een ‘panel’ van kinderen ligt in nu eenmaal gevoelig en ik begrijp ook helemaal waarom. De SGP wil dit programma van de buis en er zijn vele ouders die een petitie tegen het tv programma hebben getekend.

Gewoon Bloot: ze slaan de plank mis!

Voordat ik leuzen zoals ‘preuts’ of ‘bekrompen’ naar mijn hoofd krijg gesmeten; ook hier in huis lopen wij heel gemakkelijk in ons nakie door de woonkamer. Vragen over seks en/of seksualiteit worden hier niet vermeden en ik geef mijn zoon en dochter met enige regelmaat een dikke pakkerd op hun mond. Wij zijn hier eigenlijk heel open minded. Joh, ik bladerde toen ik negen was ook maar al te graag (en stiekem) door naar naakt- en seksrubrieken in de Break Out! Toch voelde ook ik me niet heel erg prettig toen ik de eerste fragmenten van het programma ‘Gewoon Bloot’ voorbij zag komen.  

Lees verder op www.love2bemama.com