HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

In 4 stappen de perfecte reiniging voor je gezicht met de producten van Louis Widmer

Geplaatst op 17/03/2021 door boostyourhealth

Wist je dat je huid zich elke 32-35 dagen vernieuwd en dat je de ene keer een mooiere huid kunt hebben dan de andere keer. Dit hangt samen met jouw reinigingsritueel en of je gezond eet, voldoende water drinkt, voldoende beweegt en een goede nachtrust hebt. Stress is slecht voor de huid en zorgt voor hormonale problemen, een geïrriteerde huid en bij onvoldoende nachtrust ook voor wallen. Het is ontzettend belangrijk om je gezicht goed te reinigen en helaas zijn er nog steeds vrouwen die met make-up gaan slapen en het overslaan. Dit zie je ook terug in de kwaliteit van de huid en daarom geven wij je met liefde 4 handige tips om de reiniging van je gezichtshuid nooit meer over te slaan! Lees je mee?  

Nu we op veel plekken verplicht een mondkapje moeten dragen wordt onze huid flink op de proef gesteld. Zo kun je eerder last krijgen van irritatie van de huid, rode vlekjes en door bacteriën zelfs kleine ontstekingen van de huid. Door je huid goed te reinigen aan het begin en eind van de dag is de kans op rode vlekjes en kleine ontstekingen al een stuk minder aanwezig.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl