HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Indiase linzencurry

Geplaatst op 04/03/2021 door KokenmetKarin

Waar zouden we zijn zonder mensen met idealen? Die met onvermoeibaar enthousiasme de wereld een stukje beter proberen te maken voor ons, luie-stervelingen-op-de-bank. Zojuist was de eerste Nationale Week zonder Vlees, wist u dat? Een initiatief van foodblogger Isabel Boerdam, alias De Hippe Vegetariër, die ruim 50 partners wist te strikken, tot Knorr, Maggi, Unox en Struik aan toe. “Ik wil mensen graag de rijkheid van de vegetarische keuken laten ontdekken, vooroordelen wegnemen en verrassen,” aldus Boerdam. “Ik wil zorgen voor impact en Nederland op mijn eigen manier echt een klein beetje in beweging brengen op weg naar duurzamere en bewustere eetkeuzes.”

Hoezee!

Alleen gaat deze uitspraak niet over de Vleesloze Week, maar over de pakjeslijn die ze bedacht in opdracht van Maggi, getiteld ‘Dagje Geen Vlees’. Vlees eruit, pakjes erin? Is dat geen gevalletje ‘van de regen in de drup’? Maar volgens Boerdam zijn al die vooroordelen over E-nummers, suiker en zout achterhaald: “In feite is het Maggi-zakje niets meer dan 10 kruiden uit je kruidenkastje in de juiste verhouding in een zakje.”

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl