HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Kerriepoeder

Geplaatst op 04/03/2021 door KokenmetKarin

Specerijen maken het leven van een thuiskok een stuk gemakkelijker, maar dan moet je wel goed spul hebben. Neem nou kerriepoeder. Iedereen heeft het wel in huis, want een vleugje of snufje komt regelmatig van pas. Vaak staat het echter in een glazen potje al jaren te verstoffen in een kruidenrekje of achterin de keukenkast. Maar stoffig kerriepoeder, daar valt geen eer aan te behalen, dat smaakt en geurt nergens meer naar. Da’s ronduit zonde van je gerecht. Daarom moet je je ook nooit bij de groothandel laten verleiden tot kiloverpakkingen specerijen. Goedkoop is duurkoop. Tenzij je een weeshuis hebt natuurlijk.

En dan heb je ook nog eens kerriepoeder en kerriepoeder. Mijn favoriete kerriepoeder zit in een blikje, is van de firma Euroma en is samengesteld door Jonnie Boer. Het is opvallend korrelig spul, je ziet duidelijk dat kerrie een mix is van diverse specerijen. Maar het belangrijkste: wat een smaakweelde! De meest simpele curryschotel of kip-kerrie krijgt in één klap een opleving ervan.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl