HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Last van FRIZZY hair? Wij geven je 5 handige tips!

Geplaatst op 08/03/2021 door boostyourhealth

Heb jij in de winter ook zo last van statisch haar? Ik wel en dat is gewoon geen pretje! Je kunt dan wel een muts of petje op zetten, maar soms wil je je haar ook gewoon laten zien en dan liefst niet statisch. Ik nam de proef op de som en ging aan de slag met onderstaande tips en ik kan je vast verklappen dat er heel goede bij zitten en ik nu niet meer met statisch haar de deur uit hoeft. Lees je mee en ga je ook voor die NO bad hair day?

Eerste hulp

Allereerst is het misschien fijn om wat basic tips te geven, zodat je erna aan de slag kunt met onderstaande tips! Laat je haar nooit op je kussen drogen na het douchen, het zorgt voor klitten en maakt het haar zo nog meer statisch. Daarnaast breekt het zo nog sneller af en gelijk een hete föhn erop zetten is ook niet goed voor je haar. Maar wat moet je dan doen? Doe er wat haarolie in (ik gebruik die van Chi en vind deze heel fijn!) en laat het rustig opdrogen, borstel het daarna voorzichtig en fohn het eventueel.

Lees verder op www.Boostyourhealth.nl