HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Lobster rolls met sriracha mayonaise

Geplaatst op 03/03/2021 door beaufood

Lobster rolls met sriracha mayonaise. Decadenter wordt het niet met de lunch! Heerlijk zoet kreeftenvlees op een vers brioche broodje uit de oven, met licht pittige sriracha mayonaise on top. Schenk gerust een goed glas wijn of een bubbel bij deze lobster rolls, want dit gerecht roépt om een Franse lunch. Over frans gesproken: het succes van deze lobster roll zit ‘m onder andere in het brioche broodje. Een zacht melkbroodje dat je zowel hartig als zoet kunt beleggen. Brioche broodjes zijn het allerlekkerst wanneer ze net uit de oven komen en het is echt de moeite waard om ze zelf te maken. Want: simpelweg het allerlekkerst. Als de brioche broodjes eenmaal gebakken zijn is het daarna een fluitje van een cent om de lobster rolls te maken. Wat botersla, vers kreeftenvlees en sriracha mayonaise. Niets meer aan doen.

Tip: ik gebruik voor deze lobster rolls vers ingevroren kreeftenvlees. Mega lekker, maar een beetje prijzig. Wel écht de moeite waard qua smaak, maar voor en meer betaalbare lobster roll kun je ook voor rivierkreefjes gaan. Die koop je gewoon in de supermarkt,

Lees verder op www.beaufood.nl