HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

The Happiness Project #20 – “Mijn mentale voorbereiding op de komst van de baby”

Geplaatst op 03/03/2021 door ilovehealth

Nadja van Mindful Bali – de allerleukste mindfulness teacher op Bali, echt! – is bijna een jaar geleden haar eigen Happiness Project begonnen. Ze werkt een jaar lang aan haar eigen geluk en zelfacceptatie. Lees in deze blog wat haar project precies inhoudt en in deze blogs het vervolg. Vorige keer vertelde Nadja al over hoe belangrijk het is om leuke dingen te doen, en vooral om daar ook echt de tijd voor te nemen. Lees hier hoe zij dit verder aanpakt. 

O ja, wist je dat je nu ook een online mindfulness cursus bij Mindful Bali kan doen?! Dus ook als je niet in Bali bent, kun je bij Nadja terecht!

In deze blog vertelt Nadje over hoe zij zich mentaal heeft voorbereid op de komst van haar kindje. Hoe zorgde zij dat ze er helemaal klaar voor was? Wat heeft ze veranderd aan zichzelf? Wat heeft ze geleerd van haar coach? Ze legt het hieronder allemaal uit.

Lees verder op www.Ilovehealth.nl