HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Tips weekendje weg met kinderen: inpakken & wegwezen!

Geplaatst op 30/03/2021 door love2bemama

Het is echt heerlijk om er als gezin op uit te gaan. Misschien juist voor de kinderen. Een verandering van omgeving, het vakantiegevoel en leuke activiteiten om te doen. Dit alles zorgt ervoor dat kleintjes onwijs genieten van een weekendje weg en zeker met deze tips! 

Een weekendje weg is een gemakkelijke, niet invasieve manier om even bij te komen van de drukte van alledag. Tenslotte hoef je voor die paar dagen niet extreem veel spullen te pakken, met koffers te zeulen of alles te regelen voor een vlieg- of lange autoreis. Daarnaast creëer je herinneringen voor jezelf en voor de kinderen. En daarvoor hoef je dus echt niet op een vijfsterren park te zitten. Een Landal park is ook al heerlijk en van alle gemakken voorzien. Toch is een paar dagen erop uit met kinderen altijd een kleine onderneming. Gelukkig kan je ook de kleine stressfactoren wegnemen met onderstaande tips voor als je een weekendje weg weg gaat met je gezin.

Tips voor een weekendje weg met kinderen

Je wordt vaak door schade en schande wijs. Als je een weekendje weg gaat met je gezin. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat de eerste paar minivakanties vooral vermoeiend waren. Variërende van een baby tot een kleuter, van één naar twee kinderen. Ieder reisje had ook zo zijn eigen uitdagingen. Gelukkig leer je hier snel mee omgaan en nu zijn er een paar dingen die we ieder tripje doen en dit zijn dan ook de tips die ik je kan geven als je een weekendje weg gaat met je kleintjes. 

Lees verder op www.love2bemama.com