HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Waarom je ook zonnebrand moet smeren in de herfst/winter

Geplaatst op 14/03/2021 door ilovehealth

Hoe vaak zie/hoor je het wel niet voorbij komen in de zomer: smeer je goed in! Smeren, smeren, smeren. Ook op ILH verschenen al een aantal blogs waarom smeren zo belangrijk is.Waarom smeren we eigenlijk alleen maar in de zomer? Er is namelijk áltijd UV-straling in de lucht. Het is het belangrijk dat je je huid hier goed tegen berschermt. Je kunt bijvoorbeeld een dagcreme aanschaffen met een beschermende factor erin, om je huid te elke dag de beschermen. Om deze redenen zou jij elke dag een laagje zonnebrand moeten smeren, ook in de herfst en winter.

Rimpels

Door zonnebrand te smeren kun je rimpels voorkomen en verminderen. Zonnestraling maakt uit. 90% !! van de verschijnselen van huidveroudering, zoals rimpels, pigmentvlekken en verslapping, komen door de zon. Uit onderzoek blijkt dat dagelijks gebruik van zonnebrandmidde bestaande tekenen van huidveroudering kan terugdraaien. Als dat geen reden om te smeren is.

Lees verder op www.ilovehealth.nl