HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Tips om meer tevreden te zijn met je lichaam

Geplaatst op 24/03/2022 door boostyourhealth

Wij vrouwen zijn over het algemeen niet gauw tevreden als het om ons lichaam gaat. Maar tussen lichaamsacceptatie en liefde voor je lichaam zit nog veel werk verscholen. Keer op keer komen we uit bij onderzoeken waarbij we ons lichaam niet mooi of goed genoeg vinden. Maar hebben we dan té hoge verwachtingen? Laat de media ons keer op keer zien dat er maar één type lichaam is wat “normaal”  wordt gevonden? Of moeten we gewoon meer schijt hebben aan wat anderen vinden en vooral onszelf en ons lichaam meer leren waarderen. Wij geven 5 tips om meer tevreden te zijn met je lichaam, lees je mee?

Maak contact met je lichaam

Het is belangrijk om een goede connectie met je lichaam te maken. Dit kan door fysiek contact te maken door bijvoorbeeld yoga of een massage. Maar dit kan ook door middel van meditatie en kijken of je gedachten goed overeenkomen met hoe jouw lichaam er werkelijk uit ziet. Ook het stil wandelen kan echt helpen om door alle emoties en gedachten te gaan en uiteindelijk pure connectie te maken met jouw prachtige lichaam. Soms worden we geleefd en is het ontzettend moeilijk om weer een prettige connectie met je lichaam toe te passen. Ook Body Stress Release kan je helpen om meer in contact met je lichaam te komen. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl