HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Hoe besparen op boodschappen: 7 bruikbare tips!

Geplaatst op 31/03/2022 door love2bemama

Je zal het misschien al aan de portemonnee gemerkt hebben; alles wordt steeds duurder. Zo dus ook de boodschappen. Dit betekent dat veel gezinnen goed moeten gaan opletten aan wat ze per week (of maand) kwijt kunnen aan de boodschappen. Gelukkig zijn er budgettips om je te helpen besparen op de boodschappen. Hoe besparen op boodschappen? Zo pak je dit aan!

Ik zal niet de enige zijn. Toen ik laatst mijn weekboodschappen (bij de Lidl welteverstaan) afrekende, schrok ik me een hoedje. Ik was zomaar ineens een paar tientjes extra kwijt voor de dingen die ik eigenlijk wekelijks, standaard haal. Ik dacht even dat er een foutje was gemaakt, maar niets bleek minder waar. Het is nu eenmaal zo dat ook de boodschappen een stuk duurder zijn geworden. Kortom: tijd voor wat budgettips omtrent de boodschappen. Hoe bespaar je zoveel mogelijk geld in de supermarkt?

Hoe besparen op boodschappen

Er zijn, gelukkig, een tal van budgettips die je kan toepassen op de boodschappen. Sterker nog: als je al maar een beetje bewuster boodschappen gaat doen (en niet klakkeloos alles in je mandje flikkert) dan maak je al winst. Maar waar moet je dan op letten en hoe bespaar je de meeste centen?

Lees verder op www.love2bemama.com