HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Veilig hardlopen met apps

Geplaatst op 07/04/2015 door glow

Veilig hardlopen met appsrunningkopenhagen

De klok is al naar zomertijd en het is 's avonds weer langer licht. Fijn als je nog een lekker stuk wilt gaan hardlopen na je werk, studie of andere bezigheden gedurende de dag. Je kunt er natuurlijk van alles aan doen om zichtbaar en veilig te zijn tijdens je run, maar als je alleen loopt is het ook best fijn om het thuisfront op de hoogte te houden. Met sommige sport apps kun je de mensen thuis heel gemakkelijk op de hoogte kunt houden van waar je bent. Met deze apps ben je zichtbaar voor het thuisfront en kun je veilig hardlopen!

Garmin Connect of Garmin Fit

Heb je een vrij uitgebreide Garmin sportwatch? Dan wordt live tracking een fluitje van een cent. Met de Garmin Connect app of met de Garmin Fit app stuur je de "achterblijvers' per mail (of zelfs met Garmin Fit via Twitter of Facebook) een handige link waarmee ze jouw activiteit tot op de detail kunnen volgen. Je kilometers, de route, je hartslag... Veel info misschien, maar toch wel een veilig idee. En coachen van achter de computer was nog nooit zo gemakkelijk!

Garmin Connect / Garmin Fit
Gratis / € 0,99



GlympseGlympse

De gratis app Glympse is je ideale loopmaatje voor onderweg. Je kunt tot vier uur lang je locatie delen met de contacten in je telefoon. Jij werkt dus in alle "rust' je duurloop af terwijl ze je thuis helemaal kunnen volgen. Mocht je onverhoopt de weg kwijtraken, in een greppel stappen of over je eigen voeten struikelen, dan kan iemand je op de juiste locatie op komen halen. Vroeg in de ochtend of 's avonds laat? No worries, laat ze thuis met je meelopen vanaf de bank!

Glympse
Gratis

Lees hier verder op GlowMag over de apps RunSafe en RunKeeper!

,