HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Winnen! PUMA outfit en startbewijs Wings For Life

Geplaatst op 13/04/2017 door glow

Ken jij de Wings For Life World Run al? Deze bijzondere run vindt over heel de wereld op exact hetzelfde moment plaats. En ook in Nederland kun je – op zondag 7 mei in Breda – meedoen aan deze run. Jij kunt een van de meer dan 130.000 lopers zijn ter wereld zijn! Je kunt je natuurlijk inschrijven voor deze bijzondere run, maar… wij mogen ook nog eens twee startbewijzen weggeven. En dat niet alleen. PUMA verzorgt een complete running outfit voor je! Doe je mee?

Ruggenmergonderzoek
In Nederland vindt de run al voor de 4e keer plaats. Het idee achter de Wings For Life World Run? Rennen voor iemand die het niet meer kan. En dat is eigenlijk een heel mooie gedachte! Van het inschrijfgeld gaat dan ook 100% naar ruggenmergonderzoek. Het ontstaan van de run is eigenlijk begonnen met één simpel idee: wat als je de hele wereld aan het rennen kon krijgen? Iedereen, over heel de wereld, op dezelfde dag, op hetzelfde moment. Een race van epische proporties met maar één overgebleven hardloper aan het einde. Een wereld run. En zo geschiedde!

Lees verder op www.glowmagazine.nl