HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

5 topinvesteringen die elke hardloper gedaan moet hebben

Geplaatst op 04/04/2018 door happyinshape

Met deze investeringen zorg je ervoor dat je lekkerder rent. Ook is de kans op blessures opeens een heel stuk kleiner. Wel zo prettig!

1/ Een goed paar hardloopschoenen

Geloof me, je voelt meteen verschil tijdens het rennen. Kies schoenen die bij de vorm van jouw voeten passen. Er spelen ook andere factoren mee, zoals je manier van lopen en je loopafstand. Door middel van een persoonlijke loopanalyse (uit te voeren bij verschillende sportwinkels) kies jij de fijnste hardloopschoenen uit.

2/ Sportsokken

Iets wat de gemiddelde hardloper snel vergeet: goede sokken. Maar hardlopen op je enkelsokken van de Hema? Dat is toch niet fijn! Verklein de kans op blaren, knellende schuurplekken en vochtige voeten en koop naadloze sportsokken in de juiste maat.

3/ Sportbroek of -legging die niet afzakt

Denk aan een korte sportbroek die je strakker kunt trekken met touwtjes in de voering. Je wil voorkomen dat die broek na vijf kilometer op je knieën hangt! Dat sjorren en omhoogtrekken leidt alleen maar af. Kies dus altijd voor een running tight die goed om je heupen zit.

lees verder:

https://happyinshape.nl